0703 '12

bkk_sfeer_gids_043

Win een rondvlucht boven de wadden, verzin DE slogan van Terschelling!

Terschelling heeft veel te bieden : de ongerepte en gevarieerde natuur, de cultuur, de eigenheid en creativiteit, de eilander volksaard. En ook prachtige evenementen zoals de berenloop, fjoertoer, de verhalenroute en vanzelfsprekend Oerol. De ondernemers en bewoners bieden hiervoor goede accommodaties en voorzieningen. Hoe brengen we dat voor het voetlicht, hoe kunnen we badgasten samen verleiden om naar Terschelling te blijven komen? Daarvoor zoeken we de slogan.

*Terschelling is een waddeneiland met een eigen karakter.
*Terschelling is het eiland van NATUUR EN CULTUUR.
*Terschelling is uniek en bijzonder. Terschelling is echt en puur.

Maak DE pakkende slogan of het motto dat heel kort en kernachtig bovenstaand Terschelling op de kaart kan zetten.

Stuur je inzending VOOR 18 MAART a.s. naar promotie@terschelling.nl  .  Vermeld je naam, adres en telefoonnummer.

Uw piloot Hessel van der Kooij
Hessel kent Terschelling en Terschelling kent Hessel. Eigenaar van cafe de Groene Weide in Hoorn, zanger en binnenkort ook auteur. Hessel is als zanger zeker ook buiten Terschelling beroemd. Wat minder mensen van hem weten is dat hij een enthousiast piloot is. Toen we met het idee voor de prijsvraag rondliepen, zei hij meteen bevlogen: “die rondvlucht die regel ik”. Voor meer informatie over Hessel, De Groene Weide, zijn muziek en boek kijk op www.hessel.nl.

Over de inzendingen wordt niet gecorrespondeerd. Een vakjury selecteert 20 kanshebbende inzendingen die persoonlijk bericht zullen ontvangen.

Alle inzenders dragen alle rechten onherroepelijk over aan de Stichting Marketing en Promotie Terschelling en vrijwaren deze van alle claims van derden. Inzenders stemmen erin toe dat de inzending kan worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Twitter
Deel uw inzending met uw vrienden op facebook, twitter etc.  Gebruik daarbij de url: http://goo.gl/3IGmE , die linkt naar de campagnepagina van de VVV Terschelling,  zodat ook zij mee kunnen doen! Please RT

Voor meer informatie over de campagne kunt u contact opnemen met Holger Bakker op telefoonnummer: 06-20748411 of mailen naar holger@merkmakers.nl

Voor meer informatie over Terschelling kunt u contact opnemen met Roelan Schroor, directeur Stichting VVV Terschelling op 06-29449234 of mail naar r.schroor@vvvterschelling.nl